Мамандықтар 

1226000 Азық-түлік кәсіпорындардың өндірісін ұйымдастыру мен технологиясы

 

 

«ТЕХНИК-ТЕХНОЛОГ»

Бұл барлық уақытта сұранысы бар мамандық. Ұрпақтан ұрпаққа адамдар тамақ дайындау тәжірибесін табыстаған. Аспен байланысты дәстүрлерді сақтаған. Өйткені ас өмір, денсаулық және амандық негізі.

Техник-технолог-үстелдің және кез келген банкеттің әшекейі болып келетін салат, жеңіл тамақ дайындау шебері. Оқытушылар менгерген көкөністер мен жемістерді әдемі кесу карвинг өнерін үйретеміз.

Оқу мерзімі:

9 сынып негізінде – 3 жыл 6 ай;

11 сынып негізінде – 2 жыл 6 ай;

Сырттай оқу бөлімі - 2 жыл 6 ай.

Түлектердің жұмысқа орналасуы:

  • Мемлекеттік, акционерлік және басқа кәсіпорындарда тамақ дайындау технологы;
  • Қоғамдық таматандыру кәсіпорындарында өндіріс ұйымдастырушысы;
  • Қоғамдық таматандыру кәсіпорындарында менеджер;
  • Мейрамхана, кафе, барларда шеф-аспазшы

icon 1226000 Азық-түлік кәсіпорындардың өндірісін ұйымдастыру мен технологиясы (9.16 MB)

 



ИнЕУ 

Талапкерге 

Студентке 

Түлекке 

Оқытушыға 

Ата-анаға 


« Мамыр 2020 »
Ду Сей Сә Бе Жұ Сен Же
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Қазір 698 қонақ және Бірде бір тіркелген қолданушы жоқ сайтта отыр

 






 
Қазақстан Республикасы Президентінің ресми сайты Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрлігі Павлодар облысы әкімдігінің сайты Мемлекеттік портал Павлодар облысының Білім беру басқармасы ҚР Президенті Н.Назарбаевтың Жолдауы.  «Қазақстан-2050» СТРАТЕГИЯСЫ Мемлекеттік рәміздер ЭКСПО Астана 2017 Серпін Рұхани Жаңғыру G-Global Электрондық еңбек биржасы Болашаққа көзқарас
 
© 2020 ИнЕУ. Барлық құқықтары қорғалған.

140003, Қазақстан Республикасы, Павлодар қ., Ломов көш. 45, +7(7182)67-30-70, +7(7182)67-30-50

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #feduc9 #126f10770 #180413192931